Camper & Caravan Repair

Door de geavanceerde bouwwijze, met sandwichpanelen en hoogwaardige kunststoffen, is het repareren van schade aan uw caravan of camper een vak apart. Niet alle autoschadeherstelbedrijven zijn in staat om schadeherstel uit te voeren bij caravans en campers. Autoschade van Jaarsveld heeft zich naast autoschadeherstel toegelegd op het specialisme van caravanschadeherstel en camperschadeherstel: wij hebben alle kennis en expertise in huis om schade aan uw caravan of camper vakkundig te herstellen. Ook voor onderhoud aan uw camper of caravan kunt u terecht bij Autoschade van Jaarsveld.

Caravan Repair - Autoschade van Jaarsveld

Caravan Repair - Autoschade van Jaarsveld

Caravan Repair - Autoschade van Jaarsveld

Caravan Repair - Autoschade van Jaarsveld

 

Kunststof delen

Het overgrote deel van uw caravan of camper bestaat naast aluminium uit grote kunststof delen: deze kunnen gemakkelijk beschadigen en het vervangen van dergelijke grote panelen kan snel een prijzige aangelegenheid worden. Wij maken gebruik van speciale, moderne technieken waarbij we ook de kunststof delen zoals buitenwanden, polyester plaatwerk, disselkasten en bumpers weer als nieuw kunnen herstellen. Kleine beschadigingen aan uw camper of caravan kunnen wij zelfs plaatselijk herstellen: zonder hele delen te hoeven demonteren of vervangen brengen wij uw camper of caravan weer terug in absolute nieuwstaat. Ook eventuele gevolgschades aan bijvoorbeeld het chassis, de gasleidingen of aan de elektrische installatie, moeten nauwkeurig in beeld worden gebracht en vakkundig gerepareerd. Dat bepaalt de veiligheid en restwaarde van uw kampeervoertuig.

Structuurkopie

Caravan schadeKleine schadeplekken zoals deuken, scheuren en gaatjes worden hersteld met behulp van een mal die de betreffende structuur van de kunststof delen nabootst: hiermee ontwikkelen wij een laagje ‘nieuwe huid’ voor uw caravan of camper. Deze structuurkopie is volledig flexibel, transparant en siliconenvrij: omdat het over de bestaande delen wordt geplaatst behoudt de wand zijn slijtvaste eigenschappen. Nadat we de nieuwe laag structuur hebben aangebracht op de schade wordt de schadeplek behandeld en gespoten. Omdat er geen demontage en nieuwe onderdelen aan te pas komen, kunnen dergelijke reparaties meestal binnen een aantal dagen worden uitgevoerd.

Wanneer u uw caravan Uitgebreid Casco (Allrisk) verzekerd heeft, vergoedt uw verzekeraar over het algemeen de kosten van de herstelwerkzaamheden. Wij zorgen in dat geval voor de afhandeling van de schadevergoeding direct met uw verzekeraar. Wij geven op onze HBC Caravan Repair schadebehandelingen 10 jaar garantie.

contact
contact