Kleine schade aan caravan of camper

Wij maken gebruiken van speciale, moderne technieken waarbij we ook kleine schade aan de kunststof delen weer als nieuw kunnen herstellen. Kleine beschadigingen aan uw camper of caravan kunnen wij plaatselijk herstellen: zonder hele delen te hoeven demonteren of vervangen brengen wij uw camper of caravan weer terug in absolute nieuwstaat.

Kleine schadeplekken zoals deuken, scheuren en gaatjes worden hersteld met behulp van een mal die de betreffende structuur van de kunststof delen nabootst: hiermee ontwikkelen wij een laagje ‘nieuwe huid’ voor uw caravan of camper. Deze structuurkopie is volledig flexibel, transparant en siliconenvrij: omdat het over de bestaande delen wordt geplaatst behoudt de wand zijn slijtvaste eigenschappen. Nadat we de nieuwe laag structuur hebben aangebracht op de schade wordt de schadeplek behandeld en gespoten. Omdat er geen demontage en nieuwe onderdelen aan te pas komen, kunnen dergelijke reparaties meestal binnen een paar dagen worden uitgevoerd.

Kleine schade aan caravan of camper

Wanneer u uw caravan Uitgebreid Casco (Allrisk) verzekerd heeft, vergoedt uw verzekeraar over het algemeen de kosten van de herstelwerkzaamheden. Wij zorgen in dat geval voor de afhandeling van de schadevergoeding direct met uw verzekeraar.

contact
contact