Onderhoud

Naast schadeherstel voeren wij in onze werkplaats in Culemborg regulier onderhoud en APK- keuringen uit aan alle bekende merken. Autoschade van Jaarsveld heeft de beschikking over een aantal automonteurs die echte experts zijn in alle merken auto’s. Wellicht dat u de gezichten nog herkent uit een van onze andere vestigingen. Zij staan voor u klaar en kunnen u voorzien van passend, betrokken advies. Verzoek ons nu direct online om een afspraak voor onderhoud aan uw auto in te plannen.

Onderhoud_1

Specialistisch onderhoud met voordelen

Autoschade van Jaarsveld is geen dealer. Wij zijn als autoschadebedrijf niet gebonden aan een merk. Met een historie als autobedrijf en autodealer van de merken Saab, Volvo, Lancia en Fiat, een in een verder verleden ook Simca en Peugeot, bent u bij ons verzekerd van specialistisch onderhoud aan uw auto, ongeacht het merk. Wij werken niet met enkel dure merk- onderdelen: onze specialisten adviseren u graag over het gebruik van goedkopere, gebruikte onderdelen of onderdelen van een alternatief merk anders dan het premiummerk.

Onderhoud_2

Onderhoud aan caravan en camper

Naast voor uw auto kunt u bij Autoschade van Jaarsveld terecht voor onderhoud aan uw caravan of camper. Wij werken nauw samen met een gerenommeerde partner op het gebied van caravan- onderhoud; zij laten op hun beurt schadeherstel aan caravans en campers over aan ons.

contact
contact