Over van Jaarsveld

Autoschade van Jaarsveld is gespecialiseerd in autoschadeherstel, caravan reparatie, (industrieel) spuitwerk, onderhoud en APK- keuringen. Vanuit onze moderne werkplaats in Culemborg helpen wij particulieren, zakelijke klanten en verzekeraars bij alle denkbare schadeproblemen. Snel, vakkundig en nauwkeurig herstellen wij uw voertuig weer als nieuw.

Autoschade van Jaarsveld - Culemborg

Autoschade van Jaarsveld - Culemborg

Autoschade van Jaarsveld - Culemborg

Autoschade van Jaarsveld - Culemborg

Wij zijn een modern autoschadebedrijf dat voortkomt uit de Van Jaarsveld Autobedrijvengroep, een familiebedrijf dat tot 1933 teruggaat.  Jarenlang stond van Jaarsveld aan het roer van diverse garage- en autoschadebedrijven in onder andere Montfoort, Woerden, Veenendaal en Bodegraven. Door de jaren heen hebben wij zowel op het gebied van auto- onderhoud als professioneel schadeherstel de vereiste kennis en ervaring opgedaan. Kennis en ervaring die u terugziet bij Autoschade van Jaarsveld. Met behulp van de modernste technieken brengen wij hier uw voertuig altijd weer terug in nieuwstaat. Maar wel nét zo klant- en servicegericht als vroeger.

Eurogarant FOCWA autoschadebedrijf


FOCWA_logoAutoschade van Jaarsveld is een Eurogarant FOCWA aangesloten autoschadebedrijf. Wij kennen de weg in verzekeringsland en hebben overeenkomsten met vrijwel alle verzekeraars. Zo kunt u altijd terecht bij Autoschade van Jaarsveld: ongeacht het merk van uw auto en waar u verzekerd bent.

Experts

Autoschade van Jaarsveld is volledig ISO gecertificeerd en wij beschikken over een modern Audatex schadecalculatie- en communicatiesysteem met uitgebreide 3D- modellen database. Dit systeem wordt door alle verzekeringsmaatschappijen geaccepteerd. Hierdoor kunnen wij als geen ander snel schakelen en flexibel uw schadeherstel naar behoren uitvoeren: met een zo kort mogelijke levertijd. Onze experts staan voor u klaar om u professioneel advies te geven en al uw vragen te beantwoorden: over de gevolgen voor uw voertuig, no- claim, om de schade op de tegenpartij te verhalen en om de kosten voor het herstel van uw auto zo laag mogelijk te houden. Dit wordt door onze klanten zeer gewaardeerd: dat blijkt wel uit onze zeer hoge klanttevredenheidsscore.

AAS- lid

Autoschade van Jaarsveld is reeds jarenlang A.A.S. lid. Als lid van A.A.S (Allround Automotive Solutions) voldoen wij aan de strenge voorwaarden die A.A.S. stelt aan haar lidmaatschap. Bijvoorbeeld minimaal 800 m2 bedrijfsoppervlakte en minimaal 8 directe medewerkers in dienst. Lees meer over Autoschade van Jaarsveld als A.A.S. lid.

Five Star Netwerk

Cromax_Five-starAls lid van het Five Star Netwerk van Cromax (voorheen DuPont Refinish) weet u bij Autoschade van Jaarsveld zeker dat uw auto wordt behandeld met de allerbeste herstellakken die er zijn. Het Five Star Netwerk is een Europees netwerk van streng geselecteerde schadeherstelbedrijven aan de hand van diverse strikte criteria en kwaliteitsnormen. Zo heeft elke Five Star Partner echte vakmensen in dienst en de technologische know-how in huis om uw auto weer als nieuw te herstellen. Door het gebruik van de innovatieve Cromax autolakken wordt de laklaag op uw auto weer als nieuw.

 

contact
contact