Service

Vervangend vervoer

Bij Autoschade van Jaarsveld bent u verzekerd van mobiliteitsgarantie: tijdens het herstel van uw autoschade bieden wij diverse vormen aan vervangend vervoer, zoals een vervangende auto of leenfiets. Hierdoor hebben wij altijd een mobiliteitsvorm die past bij uw wensen.

Haal- en brengservice

Een alternatief voor vervangend vervoer is onze haal- en brengservice. Binnen een straal van 20 kilometer brengt een medewerker van Autoschade van Jaarsveld u kosteloos van en naar huis. Zo heeft u geen omkijken naar vervangend vervoer.

Fietsservice

Als uw verzekeraar de kosten van vervangend vervoer niet vergoed, u nabij onze vestiging woont en u zelf de kosten voor vervangend vervoer niet onnodig wilt maken, dan stelt Autoschade van Jaarsveld gratis een leenfiets ter beschikking.

Garantie

Uw auto wordt met de grootst mogelijke zorg en zorgvuldigheid gerepareerd en hersteld. Zo kunt u uw auto nog jaren onbezorgd gebruiken en bieden wij 6 jaar lang aanvullende garantie op spuitwerk en 4 jaar garantie op andere herstelwerkzaamheden.

Industrieel spuitwerk

Bij Autoschade van Jaarsveld kunt u ook terecht voor industrieel spuitwerk, zowel voor enkelstuks als serieproductie. Onze lakspecialisten werken met moderne apparatuur en de nieuwste technieken zoals UV en infrarood: wij hebben reeds vele jaren ervaring met lakkleuren en het spuiten van lak, zowel voor particulieren als bedrijven.

WA Verhaalservice

Autoschade van Jaarsveld biedt haar klanten de WA verhaalservice: wij kunnen u helpen bij het verhalen van de schade op de tegenpartij. Dit geldt ook voor persoonlijke en letselschade.

Caravan Repair & Onderhoud

Naast schadeherstel aan uw caravan of camper kunt u bij Autoschade van Jaarsveld terecht voor onderhoud aan uw caravan of camper. Wij werken nauw samen met een gerenommeerde partner op het gebied van caravan- onderhoud; zij laten op hun beurt schadeherstel aan caravans en campers over aan ons.

contact
contact