Verzekerd?

Of uw schade door de verzekering wordt vergoed is afhankelijk van de situatie en uw dekking. U kunt op diverse manieren verzekerd zijn. Lees altijd eerst goed de polisvoorwaarden van uw verzekeraar door: dekkingen kunnen per verzekeraar verschillend zijn. Houdt u ook rekening met de mogelijkheid een deel van de kosten zelf te moeten betalen. Dit staat vermeld in uw polis, neem bij twijfel contact op met uw verzekeraar.

WA

Wanneer u WA verzekerd bent vergoedt uw verzekeraar alleen de schade aan het voertuig van de tegenpartij. Schade aan uw eigen voertuig wordt niet vergoed.

WA Beperkt Casco

Bij WA Beperkt Casco bent u naast voor schade aan het voertuig van de tegenpartij meestal ook verzekerd tegen bijvoorbeeld inbraakschade, diefstal en schade door de natuur zoals brand- en stormschade. Schade aan uw eigen auto bij een aanrijding wordt niet vergoed.

WA Uitgebreid Casco (beter bekend als All- Risk)

WA Uitgebreid Casco is beter bekend als All- Risk. Wanneer u WA Uitgebreid Casco verzekerd bent vergoedt uw verzekeraar de schade aan het voertuig van de tegenpartij én de schade aan uw eigen voertuig.

Eenzijdige schade

Als u eenzijdige schade aan uw voertuig heeft kunt u vanzelfsprekend bij Autoschade van Jaarsveld terecht om deze te laten herstellen, of het nu gaat om parkeerschade, een kras of grotere schade. Wij zullen u deskundig adviseren over de mogelijkheden, kosten en gevolgen voor uw no- claim in het geval van een WA of WA Beperkt Casco verzekering. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Verhaalschade

Wanneer een andere partij uw voertuig heeft beschadigd en u enkel WA verzekerd bent kan Autoschade van Jaarsveld u helpen de kosten te verhalen op de andere partij. Met onze WA-Verhaalservice zullen wij de kosten van de schade zo snel en volledig mogelijk op de tegenpartij verhalen. Hierbij nemen wij de complete administratieve afhandeling voor u uit handen, want wij begrijpen dat dit proces het laatste is waar u zich na schade door derden mee bezig wilt houden.

contact
contact