Werken bij Autoschade van Jaarsveld

De medewerkers van Autoschade van Jaarsveld zijn specialisten op het gebied van schadeherstel en stellen elke dag opnieuw alles in het werk om écht vakwerk af te leveren en onze hoge klanttevredenheid op peil te houden. Onze medewerkers werken met de modernste apparatuur en de nieuwste technieken op het gebied van autoschadeherstel. En omdat enkel investeren in apparatuur niet genoeg is biedt Autoschade van Jaarsveld haar medewerkers vakgerichte opleidingen aan om hun kennis up to date te houden.

Werken bij Autoschade van Jaarsveld - Culemborg

Betrokken & bevlogen

Vanuit onze moderne werkplaats in Culemborg werken de experts van Autoschade van Jaarsveld met grote betrokkenheid aan de meest uiteenlopende schadegevallen: van grote schades aan luxe premium- merken tot kleine schades aan zeldzame klassiekers. En van scheuren in caravanwanden tot professioneel spuitwerk van industriële producten. Onze medewerkers kennen hun kwaliteiten en expertise: zij werken met passie aan diverse dimensies binnen professioneel schadeherstel. Vraag het een van onze medewerkers zelf: u zult hun bevlogenheid direct ervaren.

Solliciteren

Ligt jouw passie ook in schadeherstel van de mooiste merken binnen een enthousiast, bevlogen en vooral professioneel team? En ben jij op zoek naar een betrokken werkgever waar je kunt leren, doen en ervaren? Stuur je gegevens, CV en motivatie naar info@vanjaarsveld.nl.

contact
contact