Werkplaats Autoschade van Jaarsveld Culemborg

Onze werkplaats in Culemborg

Onze werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur op het gebied van autoherstel. Zo kunnen wij diverse schades plaatselijk herstellen zonder delen van de auto te moeten demonteren. Denk hierbij aan kleine schades als bumperschade, koplampschade, steenslag of een kras of deukje.

Onze professionals kunnen in onze grote werkplaats elke soort schade als nieuw herstellen. Ongeacht het soort voertuig en de leeftijd. Ook hebben wij de kennis, expertise en middelen in huis om campers, caravans en bedrijfswagens vakkundig te herstellen.


Foto 1 - Werkplaats - Autoschade van Jaarsveld


Foto 2 - Werkplaats - Autoschade van Jaarsveld


Foto 3 - Werkplaats - Autoschade van Jaarsveld


Foto 4 - Werkplaats - Autoschade van Jaarsveld

Moderne apparatuur

In onze werkplaats is plek voor de behandeling van maximaal 14 auto’s tegelijk waardoor wij snel en efficiënt kunnen werken, een hoge omloopsnelheid kunnen behalen en u uw auto nooit lang hoeft te missen in het geval van schadeherstel. Autoschade van Jaarsveld beschikt over apparatuur voor (de-) montage en moderne diagnoseapparatuur om alle gangbare (veiligheids-) systemen te kunnen uitlezen, resetten en programmeren. Verder is onze werkplaats voorzien van alle benodigde lasapparatuur, waaronder een hypermodern puntlasapparaat en een lasapparaat om kunststof te kunnen lassen. Met negen bruggen, een Celette richtbank en twee professionele spuitcabines brengen wij uw auto in een zo kort mogelijke tijd terug in nieuwstaat. En omdat wij samenwerken met alle bekende autoverzekeraars is de administratieve afhandeling zeer snel geregeld en kunt u rekenen op een spoedige vergoeding van de herstelkosten.

contact
contact